baner
baner
Сонце у небі, веселкою сяй – усім нам здоров'я та сили додай!

Багато переможців на цьогорічному фестивалі

Ось і настав час підведення підсумків та оголошення результатів XVIII Міжнародного фестивалю юних талантів «Рекітське сузір'я». Голови журі оприлюднять досягнення учасників фестивалю у 13 номінаціях. Ми довідаємося про володарів гран-прі, лауреатів іменних премій, дипломантів і відзначених грамотою за участь у фестивалі.

Ведучі літературно-мистецького свята, почесні професори МАЛіЖ Лариса Строїн і Тетяна Мішко, створять чудову атмосферу незабутнього дня, на якому на самому початку пролунає авторська пісня Василя Тарчинця «Цвіт Верховини».

Слухайте і дивіться урочисту церемонію підведення підсумків та оголошення результатів нашого Міжнародного фестивалю «Рекітське сузір'я – 2021». Відеотрансляцію на веб-ресурсі МАЛіЖ підготувало й забезпечило для відеопоказу Мукачівське відділення МАЛіЖ.

Будемо вдячні за відгуки і коментарі, які можете написати зразу після перегляду. Бажаємо телеглядачам України та світу миру, щастя, дружби між дітьми усіх країн. Тішимося з того, що наш Фестиваль відкрив нові таланти, додав впевненості у свої сили усім учасникам Фестивалю, а їх ріднім, близьким і вболівальникам створив чудовий настрій від здобутих перемог.

Підведення підсумків головами журі і оголошення результатів фестивальних конкурсів у 13 номінаціях

Інформацію про усіх володарів гран-прі, лауреатів іменних премій, дипломантів і відзначених грамотою за участь у фестивалі ЧИТАЙТЕ ТУТ.

Ведучі літературно-мистецького свята, почесні професори МАЛіЖ Лариса Строїн і Тетяна Мішко

Коментарі  

Оксана12
0 #22 Оксана12 16.08.2021, 08:14
Дуже дякую всім членам та головам жюрі за високу оцінку конкурсантів Міжгірського відділення МАЛіЖ! Ректору, організаторам конкурсу та всім учасникам - так тримати!!! Це нелегка праця, але вона варта того...
Ірина
0 #21 Ірина 13.08.2021, 06:35
Вітаю усіх діток і тих хто отримав перемогу і учасників фетивального конкурсу!
Ірина
0 #20 Ірина 13.08.2021, 06:34
Широ вітаю! Прекрасне свято, що організовано з любов'ю до дітей !!! Дуже вдячні за високу оцінку учнів з Полтави.
Lemeh_Natali
+2 #19 Lemeh_Natali 11.08.2021, 15:23
Прекрасне свято творчості!!!Сер це радіє, що Фестиваль об'єднує чудових, чуйних, талановитих людей, які плекають здібності юних талантів!!!Подя ка Василю Федоровичу, ведучим, журі та тим, хто технічно втілював це в реальність!
Сил, наснаги та здоров'я усім маліжанам!!!
Ангеліна Оборіна
+5 #18 Ангеліна Оборіна 04.08.2021, 00:43
В цьому році хоч щось приємне залишає нам ковід: вдале проведення фестивалю.Надзв иайна і цікава передача підсумків нашого фестивалю! Продумана, яскрава і в широкому діапазоні. А ще притягують глядачів красиві наші виступаючі, шановні голови журі. Хтось новий для мене, хтось дуже близький по перу і роботі з дітьми. А особливо моя шановна пані Таня Балагура! так хотілося впасти в її обійми. Всі гарно попрацювали від душі. Всі ви чудові трудоголіки. Всі віддаєте серце дітям. Але все це для нашої України на майбутнє. Надіюся, що ці талановиті діти принесуть велику користь у розквіт нашої країни. Будемо гордитися і тим, що маленька частинка у цьому є і наша.А щоб ми робили без нашого керманича? Ректор і Василь Маринець заслуговують велику нагороду від нашого уряду, бо дійсно їхня любов тримає біля себе цю тепер величезну Армію юних талантів. Молюся за вас усіх і за них. Бережіть себе,
любіть один одного, допомагайте і збирайте сили на шалений вибух радості від творчих результатів наступного фестивалю у нашому мальовничому райському куточку разом із добросердечною місцевою владою - МІЖГІР'ї! Люблю вас!!!
yana_madynyak
+6 #17 yana_madynyak 03.08.2021, 20:12
Мої найщиріші вітання усім членам МАЛіЖ, вельмишановному журі, наставникам та вчителям, переможцям конкурсу, а також усім тим, хто долучився до безпосереднього створення цього чудового відео. Особливу подяку хочеться висловити нашому дорогому Василю Федоровичу за його невпинну працю на благо нас всіх! Мої вітання з Риму і щира вдячність за таку високу оцінку моїх скромних творчих починань!!!
Ісаєвич
+8 #16 Ісаєвич 03.08.2021, 14:23
Вітаю Ректора, Тарчинця Василя Федоровича та організаторів ФЕСТИВАЛЮ і головне вітання членам жюрі, усім учасникам і, зокрема, ПЕРЕМОЖЦЯМ цього прекрасного ЗМАГАЛЬНОГО ДІЙСТВА.
ЩАСТЯ, ЗДОРОВ'Я, РАДОСТІ ВІД ПЕРЕМОГ І ПОДАЛЬШИХ УСПІХІВ У ЖИТТІ І ТВОРЧОСТІ!
ХАЙ ЖИВЕ МАЛіЖ, ХАЙ ЖИВЕ ФЕСТВАЛЬ!
MariaVoytik
+8 #15 MariaVoytik 03.08.2021, 10:54
Щиро дякую всім членам журі за натхненну працю і за високу оцінку робіт наших маліжан. Бажаю здоров'я, щастя, миру, любові, радості, добра та удачі!!!
АнасТасія Струкова
+7 #14 АнасТасія Струкова 03.08.2021, 10:12
Вітаю всіх від щирого серця!!! хочу подякувати членам журі та організаторам за неймовірний шанс! Натхнення та наснаги в наступному році))) До зустрічі!
ann_kvasnevska
+7 #13 ann_kvasnevska 03.08.2021, 10:10
Вітаю всіх учасників з перемогою! :-) Дякую за цей неймовірний фестиваль ))

У Вас недостатньо прав для коментування. Заеєструйтеся або авторизуйтеся на сайті.