Багато переможців на цьогорічному фестивалі
Ось і настав час підведення підсумків та оголошення результатів XVIII Міжнародного фестивалю юних талантів «Рекітське сузір'я». Голови журі оприлюднять досягнення учасників фестивалю у 13 номінаціях. Ми довідаємося про володарів гран-прі, лауреатів іменних премій, дипломантів і відзначених грамотою за участь у фестивалі.
Ведучі літературно-мистецького свята, почесні професори МАЛіЖ Лариса Строїн і Тетяна Мішко, створять чудову атмосферу незабутнього дня, на якому на самому початку пролунає авторська пісня Василя Тарчинця «Цвіт Верховини».
Слухайте і дивіться урочисту церемонію підведення підсумків та оголошення результатів нашого Міжнародного фестивалю «Рекітське сузір'я – 2021». Відеотрансляцію на веб-ресурсі МАЛіЖ підготувало й забезпечило для відеопоказу Мукачівське відділення МАЛіЖ.
Будемо вдячні за відгуки і коментарі, які можете написати зразу після перегляду. Бажаємо телеглядачам України та світу миру, щастя, дружби між дітьми усіх країн. Тішимося з того, що наш Фестиваль відкрив нові таланти, додав впевненості у свої сили усім учасникам Фестивалю, а їх ріднім, близьким і вболівальникам створив чудовий настрій від здобутих перемог.
Інформацію про усіх володарів гран-прі, лауреатів іменних премій, дипломантів і відзначених грамотою за участь у фестивалі ЧИТАЙТЕ ТУТ.

Коментарі
Сил, наснаги та здоров'я усім маліжанам!!!
любіть один одного, допомагайте і збирайте сили на шалений вибух радості від творчих результатів наступного фестивалю у нашому мальовничому райському куточку разом із добросердечною місцевою владою - МІЖГІР'ї! Люблю вас!!!
ЩАСТЯ, ЗДОРОВ'Я, РАДОСТІ ВІД ПЕРЕМОГ І ПОДАЛЬШИХ УСПІХІВ У ЖИТТІ І ТВОРЧОСТІ!
ХАЙ ЖИВЕ МАЛіЖ, ХАЙ ЖИВЕ ФЕСТВАЛЬ!