baner
baner
Сонце у небі, веселкою сяй – усім нам здоров'я та сили додай!

Софійка і Анастасійка Лемех – серед учасників фестивалю

Дві дівчинки-сестрички Софійка і Анастасійка з шахтарського міста Червонограда, що розкинулося над річкою Буг, вперше беруть участь у нашому фестивалі. У поетичній прем'єрі вітають усіх маліжан України і світу з чудовим літературно-мистецьким святом творчої юні, на урочистій церемонії завершення XVІІІ Міжнародного фестивалю юних талантів «Рекітське сузір'я – 2021».

Софійка і Анастасійка Лемех – серед учасників фестивалю

Авторською піснею «Цвіт Верховини» Василя Тарчинця привітає учасників фестивалю і жителів гірського села Рекіти Мар'ян Шуневич, народний артист України, соліст Львівської національної філармонії, один з перших солістів ансамблю Ігоря Білозіра.

Пісня «Цвіт Верховини» Василя Тарчинця

Разом із ведучими Гала-концерту Ларисою Строїн і Тетяною Мішко пройдемося Мукачівським замком «Паланок», керівництво якого надало локацію для запису відеотрансляції.

Анонсувати усю програму Гала-концерту не будемо. Нехай це для усіх, хто буде дивитися й слухати Гала-концерт, буде приємною несподіванкою.

Відеотрансляція Гала-концерту відбудеться 8 серпня (неділя) о 16 годині (за київським часом).

До зустрічі, любі і дорогі маліжани, глядачі-вболівальники і наші парнери!

Анонс Гала-концерту

Коментарі  

Lemeh_Natali
+1 #4 Lemeh_Natali 11.08.2021, 15:17
Фестиваль надихає!!!
Emin2010
+4 #3 Emin2010 07.08.2021, 19:11
Я слухав вірші, і мені було дуже приємно, я бажаю всім удачі
markrk21
+5 #2 markrk21 05.08.2021, 12:46
Браво!
rektor-malig
+6 #1 rektor-malig 05.08.2021, 08:33
В анонсі дивіться і слухайте вірш Софійкиі Анастасійки Лемех, який вони присвятили учасникам фестивалю.

У Вас недостатньо прав для коментування. Заеєструйтеся або авторизуйтеся на сайті.