Ласкаво просимо на свято творчості!

На берегах бурхливої Тиси, на місці першої стоянки первісних людей, у місцині, де Станіслав Граматик переписав одне з найдавніших Тетраєвангеліє, де височить гордий замок Ньолаб, на батьківщині Василя Вароді та Василя Густі, в мальовничому селищі Королеві стартує ХІХ Міжнародний фестиваль дитячої та юнацької творчості "Рекітське сузір'я"

Вітаємо! Урочисте відкриття XІХ Міжнародного фестивалю юних талантів «Рекітське сузір'я – 2022» , який втретє проводиться в дистанційному форматі. З вітальним словом до учасників фестивалю звертається ректор МАЛіЖ Василь Тарчинець і урочисто відкриває велике літературно-мистецьке свято. Ведучі фестивалю Вікторія Яким та Андрій Фодор надають слово поважним гостям Фестивалю і представляють юних учасників та конкурсантів. 

Віват Фестиваль! Живи МАЛіЖ!

Urochyste vidkryttia 19 festyvaliu

Будемо вдячні за відгуки і коментарі, які можете написати зразу після перегляду. Бажаємо глядачам України та світу миру, щастя та дружби!!!

Kolazh 19 festyval 

Коментарі  

Ангеліна Оборіна
+2 #13 Ангеліна Оборіна 29.07.2022, 00:05
Дивуюся тому, як міг запустити таку важливу програму роботи з обдарованими дітьми,виховува ти майбутніх професіоналів для рідної Батьківщини наш другий Макаренко - в. Ф. Тарчинець, ректор нашої маліжанської сім'ї? Це він нас усіх згуртував, здружив, відкрив двері у майбутнє. Одна моя зустріч з цією людиною - і уже 16 років не можу відірватися від дітей. Люблю їх, допомагають їм в творчій роботі, доповнюю кількість, приймаю участь у відкритті фестивалів, була в журі, шукала спонсорів для дітей. Талант є талант. І він від Бога. Тепер є результати. Приємно, до сліз радісно, коли діти нас зустрічають і дякують за дорогу творчості, яку ми допомогли їм знайти. Дякуємо Вам, пане ректор.і тепер, коли йде війна, ми продовжуємо нашу роботу з юними талантами. Віват МАЛіЖу! Чудове відкриття, патріотичне і цікаве.8
rektor-malig
+3 #12 rektor-malig 08.07.2022, 10:16
Оголошую ПОДЯКУ усій команді, яка готувала сценарій, здійснювала відеозйомку і монтаж чудового літературно-мис тецького дійства. Оцінка Вашої колективної праці є найвищою. Усіх вітаю із ювілеєм - 20-річчям заснування МАЛіЖ. Щасти, Вам любі колеги-друзі!
Ірина
+5 #11 Ірина 08.07.2022, 09:59
Прекрасне відкриття!!! Віват МАЛІЖ! Вівіт фестиваль!!!
seyyub1967
+5 #10 seyyub1967 08.07.2022, 09:16
Azərbaycandan salamlar! Слава Украине! Слава героям!
yana_madynyak
+5 #9 yana_madynyak 08.07.2022, 09:08
Мої найщиріші вітання, дорога Маліжанська родино, з урочистим відкриттям фестивалю!!! Віват МАЛіЖ!
viktoriapopovich2008
+5 #8 viktoriapopovich2008 08.07.2022, 08:56
Вітаю з відкриттям фестивалю. Бажаю успіху, наснаги та гарного настрою. Всім мирного неба над головою.
balagura-t
+4 #7 balagura-t 08.07.2022, 08:52
Щира вдячність Королеву за натхненне відкриття нашого фестивалю! Це було душевно, креативно, красиво! Віват, фестиваль!
balagura-t
+5 #6 balagura-t 08.07.2022, 08:51
Вітаю всіх із ФЕСТИВАЛЕМ! Хай множаться таланти дітей України! Хай мирне небо переможне сприяє нашому розквіту й натхненню! Слава Україні!
shturman-inter
+6 #5 shturman-inter 08.07.2022, 07:04
,Менше ніж година залишилося до відкриття фестивалю.Дочек айтеся! Вітаю усіх хто творить творче диво для дітей і дорослих. Ми -з Вами!
Ірина
+7 #4 Ірина 07.07.2022, 19:49
Вітаю з відкриттям Фестивалю! Як чудово побачити таланти дітей світу!!! Дякуємо організаторам за натхнення і великий труд, що дарує радість і віру в добро!!!

У Вас недостатньо прав для коментування. Заеєструйтеся або авторизуйтеся на сайті.

Натисніть на банер, щоб дізнатися більше!
fest baner 2025 ua
fest baner 2021 ua
fest baner 2020 ua
Міжнародний фестиваль юних талантів «Рекітське сузір'я»
Жюрі Міжнародного фестивалю «Рекітське сузір'я»