Веб-портал дистанційного творчого навчання
Черговий Модератор

У центрі Європи – Срібній землі Закарпаття (м. Ужгород) стартує Фестиваль дитячої та юнацької творчості.

Вітаємо! Урочисте відкриття XVII Міжнародного фестивалю юних талантів «Рекітське сузір'я – 2020» (вперше проводиться в дистанційному форматі). З вітальним словом до учасників фестивалю звертається ректор МАЛіЖ Василь Тарчинець і урочисто відкриває велике літературно-мистецьке свято. Ведучі фестивалю Людмила Федьо і Антон Метай надають слово поважним гостям Фестивалю і представляють юних учасників та конкурсантів фестивалю. Віват Фестиваль! Віват МАЛіЖ!

Урочисте відкриття XVII Міжнародного фестивалю юних талантів «Рекітське сузір'я»

На сайті Департаменту освіти і науки Закарпатської ОДА розташована інформація про наш Фестиваль. Дякуємо!
https://deponms.carpathia.gov.ua/news/vidkrito-xvii-mizhnarodnii-distantsiinii-festival-konkurs-iunih-talantiv-rekitske-suziria-2020

«Закарпаття онлайн» про наш Фестиваль:
https://zakarpattya.net.ua/News/203973-V-Uzhhorodi-dystantsiino-startuie-Festyval-dytiachoi-ta-iunatskoi-tvorchosti-Rekitske-suziria-FOTO-VIDEO

Коментарі  

Радіо-Сергій
+1 #24 Радіо-Сергій 07.08.2020, 15:23
Нехай пристрасті вгамуються, нехай знову діти готуються до ФЕСТУ-2021. Часу маємо вдосталь, буде проведений своєрідний урок майстерності, порад і головне розуміння вимог саме конкретної номінації. Усе попереду... А за участь дякую усім!!!
Радіо-Сергій
+1 #23 Радіо-Сергій 07.08.2020, 15:18
Нехай пристрасті вгамуються, нехай знову діти готуються до ФЕСТУ-2021. Часу маємо вдосталь, у різних номінаціях буде проведений своєрідний урок майстерності, порад і головне розуміння вимог саме конкретної номінації. Усе попереду... Треба вчитися. А за участь дякую!!! Впевнений, що не розчарована)))
Радіо-Сергій
+1 #22 Радіо-Сергій 07.08.2020, 15:08
Леся - Максимка, дуже дякую тобі за сміливість, за патріотизм! Ти лишень ступила на стежку творчості, але завдатки у тебе досить перспективні... Надсилай мені свої омріяні передачі у форматі МР3 (аудіо) або готові в інших форматах. Як головний редактор радіо- МАЛіЖ, та координатор радіопроектів зроблю усе можливе, аби тобі (і не тільки) допомогти. Особисто тобі раджу попрацювати на дикцією, а решта далі буде)) Молодчинка!!!
Радіо-Сергій
+2 #21 Радіо-Сергій 07.08.2020, 15:00
Дивовижний, шикарний, фейєричний фестиваль - 2020! Лишень дітки ще не знають результатів, бо час трансляції відтягується... Я розумію, бо вперше дистанційно... Сам сиджу і чекаю трансляції разом ще з понад 30-и присутніх на сайті)..
rektor-malig
+8 #20 rektor-malig 19.07.2020, 16:21
Велике перевантаження , а разом з тим велика радість, що незважаючи на складні умови нам вдалося провести цьогорічний фестиваль. Попереду ще багато роботи, готуємо наступні три відеотрансляції . Наша команда успіху докладає неймовірно великих зусиль аби літературно-мис тецьке свято залишило багато приємних спогадів і розширило коло юних літераторів і митців, науковців, всіх хто бажає приєднатися до МАЛіЖ.
Ангеліна Оборіна
+9 #19 Ангеліна Оборіна 18.07.2020, 18:22
Залита слізьми від радості! Шлю всім рясні поцілунки і вітання. Божого усім благословеня на дальші кроки нашого фестивалю. Хай щастить вам, любі дітки! Я з вами!
institut5
+13 #18 institut5 17.07.2020, 05:34
Успіхів фестивалю!!!
andrijfodor
+15 #17 andrijfodor 16.07.2020, 20:57
Надзвичайно радий, що фестиваль розпочався. Звичайно, дуже шкода, що цьогоріч дистанційно, проте головне, що проводиться. Наперекір пандемії тут ми зможемо насолодитися красою мистецтва й природи. Прагнемо перемогти, але побажати і вам, друзі, перемоги. Діти світу за мир!!!Цитую andrijfodor:
Надзвичайно радий, що фестиваль розпочався. Звичайно, дуже шкода, що цьогоріч дистанційео, проте головне, що проводиться. Наперекір пандемії тут ми зможемо насолодитися красою мистецтва й природи. Прагнемо перемогти, але побажати і вам, друзі, перемоги. Діти світу за мир!!!
buchek_olha
+14 #16 buchek_olha 16.07.2020, 19:22
Радію, що стартував наш чудовий фестиваль, який об'єднує творчих дітей України та зарубіжжя! Усіх щиро вітаю з відкриттям і бажаю успіхів!!!
SiluetDniproUa
+15 #15 SiluetDniproUa 16.07.2020, 19:09
Дивовижне відкриття!!!

У Вас недостатньо прав для коментування. Заеєструйтеся або авторизуйтеся на сайті.

ВСІМ! ВСІМ! ВСІМ! Під час звуків сирен зберігайте спокій і терміново направляйтесь у визначені бомбосховища!
Планета Творчості
ptahi aerostat
ЧИКАГО
КИЇВ
БАКУ
АЛМАТИ

Найновіше на сайті

Мій блог

Святий Миколай нікого не боїться

09 червня 2026

1

Екг 

– Мала, чому плачеш? – запитав я, зупинившись на дорозі.

– Дядьку, як не...

МАЛіЖ_Інформ

Міцніють крила у творчому польоті

Катерина Говера, м.Івано-Франківськ
1 червня 2026

kateruna fest 2026

Вітальне слово  Катерини Говери з нагоди початку фестивалю юних талантів «Рекітське сузір’я –...

Післямову до моєї книжки написала Брегіта Мессінгер

Брегіта Мессенгер, м. Інгберт Німеччина
25 травня 2026

Нелегко написати і видати книгу

bregitta vestnger

На інтеграційному курсі німецької мови, який відвідують...

Наша фестивальна афіша

Пресслужба МАЛіЖ
22 травня 2026

nacha aficha 26

Flag Counter