Веб-портал дистанційного творчого навчання
Черговий Модератор

Голосисті трембіти знову засурмили на XVII Міжнародному фестивалі юних талантів «Рекітське сузір'я». Ось і завершується міжнародне літературно-мистецьке свято дитячої та юнацької творчості, яке об'єднало учасників конкурсних творчих змагань з 17 країн світу та багатьох областей України.

Підведено підсумки, визначено переможців, відбувся Гала-концерт. Фестиваль, за оцінкою керівництва МАЛіЖ, проведено на високому організаційному і творчому рівні. Його організатори збагатилися чималим досвідом, ідеям і планами на майбутнє. Уже слід готуватися до наступного фестивалю, визначати його тематику, обговорювати спільно з керівництвом фестивалю організаційні питання й передбачувати різноманітні ситуації, пов'язані зі складним сьогоденням.

У завершальному слові Василь Тарчинець, ректор МАЛіЖ і генеральний директор Міжнародного фестивалю юних талантів «Рекітське сузір'я» окреслив програму наступних дій, у тому числі і веб-ресурсу МАЛіЖ. Усім нам є над чим працювати і виявляти нові таланти у літературі і мистецтві, науці.

Ми не прощаємося з вами, а лише кажемо:

До зустрічі, наступний XVIII Міжнародний фестиваль юних талантів «Рекітське сузір'я» у Міжгір'ї!
Віват Фестиваль!
Віват МАЛіЖ!

Урочисте завершення XVII Міжнародного фестивалю юних талантів «Рекітське сузір'я»

Афіша фестивалю

fest 2020 zavershennia

Лауреати премій

Коментарі  

i-kusla
+6 #9 i-kusla 18.08.2020, 15:15
"Рекітське сузір'я " - це той фестиваль, який завжди буде дарувати радість та надію дітям з усієї України і не тільки. Ні епідемії, ні пандемії не в змозі здолати велику силу любові й добра, які дарують усім нам учасники, організатори цього дійства і особисто Василь Федорович Тарчинець. Це справді велика справа - в сучасних умовах провести захід такого рівня! Велика подяка всім!
Ірина
+8 #8 Ірина 15.08.2020, 16:57
Прекрасний фестиваль зібрав фантастичну кількість талантів з усього світу і ми мали можливість насолоджуватись цим! Вдячні, що мали можливість взяти участь зі своїми учнями з Полтави.
Радіо-Сергій
+8 #7 Радіо-Сергій 14.08.2020, 22:06
Цьогорічні урочисті звуки Трембіти сповістили про те, що 17 фест не лише відшумів, а й нових талантів нових віднайшов і нагородив!!! Усім - усім велика подяка за організацію та проведення цього феєричного дійства!!! Майже рік попереду - будуть нові звершення у кожного!!! Вірю в це!!! До зустрічі!!! МИ усі разом здолали корона вірус!!! Бо нас багато!!!
Дженіта
+8 #6 Дженіта 14.08.2020, 16:48
Чудове свято юних талантів!!! Вітаю всіх учасників XVII Міжнародного фестивалю "Рекітське сузір'я-2020". Ви були неперевершені! Спасибі організаторам за пророблену велику працю! Бажаю всім нових звершень! І до зустрічі у Міжгір'ї - 2021.
seyyub1967
+9 #5 seyyub1967 14.08.2020, 16:35
Bütün Beynəlxalq Ədəbiyyat və Jurnalistika Akademiyasının üzvlərini səmimi qəlbdən təbrik edirəm. Distant formada keçirilsədə bu Festival əbədi olaraq tarixdə qalacaqdır. Azərbaycandan hər bir dostumuza xüsusən sevimli rektor, cənab Vasiliy Tarçinetsə öz minnətdarlığımı zı bildiririk! Növbəti ildə görüşmək ümidi ilə əziz dostlar!
MariaVoytik
+12 #4 MariaVoytik 14.08.2020, 14:48
Всіх вітаємо з щасливим завершенням XVII дистанційного Міжнародного фестивалю юних обдарувань "Рекітське сузір'я 2020!". Мріємо про зустріч на XVIII Міжнародному фестивалі юних талантів у Міжгір'ї - 2021 рік!
Оксана12
+12 #3 Оксана12 14.08.2020, 13:46
Вітаю друзі, колеги! Супер! Все пройшло на високому організаційному рівні завдячуючи всім Вам і Вашій нелегкій праці. З нетерпінням будемо чекати нового фестивалю і нових вражень вже на Батьківщині фестивалю, у нашому Міжгір‘ї...
markrk21
+11 #2 markrk21 14.08.2020, 13:37
Урочиста мить!.. До зустрічі на новому фестивалі!
rektor-malig
+9 #1 rektor-malig 14.08.2020, 13:19
Велике щастя і радість бачити як розквітають юні таланти України та світу. Ще і ще раз вітаю усю нашу команду з успішною підготовкою та проведенням цьогорічного Міжнародного фестивалю юних талантів "Рекітське сузір'я"у дистанційному форматі.

У Вас недостатньо прав для коментування. Заеєструйтеся або авторизуйтеся на сайті.

ВСІМ! ВСІМ! ВСІМ! Під час звуків сирен зберігайте спокій і терміново направляйтесь у визначені бомбосховища!
Планета Творчості
ptahi aerostat
ЧИКАГО
КИЇВ
БАКУ
АЛМАТИ

Найновіше на сайті

Мій блог

Святий Миколай нікого не боїться

09 червня 2026

1

Екг 

– Мала, чому плачеш? – запитав я, зупинившись на дорозі.

– Дядьку, як не...

МАЛіЖ_Інформ

Міцніють крила у творчому польоті

Катерина Говера, м.Івано-Франківськ
1 червня 2026

kateruna fest 2026

Вітальне слово  Катерини Говери з нагоди початку фестивалю юних талантів «Рекітське сузір’я –...

Післямову до моєї книжки написала Брегіта Мессінгер

Брегіта Мессенгер, м. Інгберт Німеччина
25 травня 2026

Нелегко написати і видати книгу

bregitta vestnger

На інтеграційному курсі німецької мови, який відвідують...

Наша фестивальна афіша

Пресслужба МАЛіЖ
22 травня 2026

nacha aficha 26

Flag Counter