Голосисті трембіти знову засурмили на XVII Міжнародному фестивалі юних талантів «Рекітське сузір'я». Ось і завершується міжнародне літературно-мистецьке свято дитячої та юнацької творчості, яке об'єднало учасників конкурсних творчих змагань з 17 країн світу та багатьох областей України.
Підведено підсумки, визначено переможців, відбувся Гала-концерт. Фестиваль, за оцінкою керівництва МАЛіЖ, проведено на високому організаційному і творчому рівні. Його організатори збагатилися чималим досвідом, ідеям і планами на майбутнє. Уже слід готуватися до наступного фестивалю, визначати його тематику, обговорювати спільно з керівництвом фестивалю організаційні питання й передбачувати різноманітні ситуації, пов'язані зі складним сьогоденням.
У завершальному слові Василь Тарчинець, ректор МАЛіЖ і генеральний директор Міжнародного фестивалю юних талантів «Рекітське сузір'я» окреслив програму наступних дій, у тому числі і веб-ресурсу МАЛіЖ. Усім нам є над чим працювати і виявляти нові таланти у літературі і мистецтві, науці.
Ми не прощаємося з вами, а лише кажемо:
До зустрічі, наступний XVIII Міжнародний фестиваль юних талантів «Рекітське сузір'я» у Міжгір'ї!
Віват Фестиваль!
Віват МАЛіЖ!

Коментарі